Mindfulness er ikke noget, man går til

IMG_6611

Hvis man bor midt i naturen, har man ikke meget brug for mindfulness-kurser og andre metoder til at hvile i sig selv. Det sker helt naturligt. At stresse af kræver ikke mere end at kigge ud ad vinduet. Man kan starte dagen med en kort gåtur omgivet af marker og skov, inden man tager på arbejde – det giver ro i sjælen og et godt anker til at hvile i sig selv.

Man kan gå tur eller bare sætte sig i haven og smelte sammen med lyset og vinden og forsvinde i den rene væren, og det er ingen kunst at fokusere på sit åndedrag, når verden dufter fantastisk.

At bo med naturen lige uden om, betyder at man kan nyde alle de små øjeblikke – man kan gå tur mellem regnbygerne og lade næsen tager over, og man kan sætte sig udenfor i den halve time, solen skinner og bare kigge op i himlen og lytte til fuglene. Lad nogle af havemøblerne stå ude – også om vinteren.

Følelsen af himmel og horisont og at kunne slå ud med armene uden at ramme noget, er simpelthen fantastisk og virker som ren livseliksir.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies til anonymiseret statistik mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk