Jamen, der sker jo ikke noget

DSCI0107

Det kommer jo an på….

Det meste ’sker’ indebærer jo en eller anden form for selvaktivering, hvad enten man er direkte deltager eller har bevæget sig et sted hen for at se på nogle andre.

Lige her hvor jeg bor – og det er i det åbne land midt mellem Maribo, Nysted og Sakskøbing, har jeg indenfor 15 minutter 32 sportsklubber, 4 danseskoler, 340+ foreninger, 4 aftenskoler, 2 skydebaner (den ene med buebane), 1 folkeuniversitet, et teater, 2 lystbådehavne, 2 badestrande, et egnsmuseum, et frilandsmuseum, 2 naturparker, et kunstmuseum, div. gallerier  … plus det løse i form af et utal af arrangementer fra internationale markedsdage og kunstfestival til middelaldermarked og hajkutterregatta – plus et massivt udbud af foredrag. 10 minutter mere og listen flerdobles og inkluderer biograf, 3 teatre, herunder Nykøbing F Teater med abonnementsordning og en formidabel sommerrevy.

IMG_0714Billede 038

Så man skal gøre sig reelt umage for at komme til at kede sig. Og det er nok ret generelt for alle landdistrikter. Der er ikke ret langt til ’sker’.

IMG_9955

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies til anonymiseret statistik mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk