Mindre huller

Da et kabel på huset skulle flyttes, var der huller i pudset, som skulle fyldes ret hurtigt for ikke at kunne samle vand. Men hvordan gør man? Lader sig inspirere af bagedysten og laver en sprøjtepose. Man behøver dog ikke at tage en tyl fra sit bageudstyr men kan nøjes med at klippe et lille hul.

Når man så har rørt sit puds – hvor der ikke skal så meget til – skal det have konsistens som en blød glasur, og så kan man sprøjte i hullerne, så det kommer ordentligt ind.

Som man kan se, gemmer jeg gamle isemballager, som kan bruges til at lave den slags blandinger, hvor man så kan smide det ud bagefter i stedet for at skulle vaske af og risikere rester af puds i vask eller afløb, der kan klumpe og give problemer senere.

Man sprøjter direkte i hullet og derefter lidt udenom.
Og så kan man slibe jævnt og male bagefter.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies til anonymiseret statistik mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk