Små gæster

Ude på landet, er naturen jo tæt på, og det kan betyde, der kan dukke nogle ‘invasive arter’ op i dagligstuen. De fleste kan forsigtigt bæres udenfor, og man skal generelt  ikke være bange for at tage dem i hænderne.

Denne lille fætter troede, han var usynlig, når han stak hovedet ind under gulvtæppet. Det gjorde det jo så ret let at tage ham i halen, men det var lidt en Swarzenegger – han kunne næsten løfte sig op og bide mig i fingeren – men også kun næsten. Han blev båret udenfor igen.

Andre uventede gæster, som den her

kan bare tages i hænderne, og man skal ikke bruge handsker, for man risikerer at skade den. Det gælder også den her:

Den kunne også forsigtigt bæres udenfor igen i hænderne.

Denne buskgræshoppe fløj selv ud igen:

og ja, der kommer også edderkopper. Også nogle gange så store, man kan høre dem trampe på køkkengulvet. Men de er nyttige jagtdyr, som bare skal have lov at være i fred, så de kan spise alle de andre kryb. Og hvis man skal på toilettet om natten, så skal den nok selv smutte væk, inden man er i nærheden.

 

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies til anonymiseret statistik mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk